1 - week 34 / 24 augustus - 31 augustus

week 13 van 13
€ 992,00

Wat voor weer is het in deze periode?

Het klimaat in Moraira wordt bestempeld door de wereld gezondheidsorganisatie als één van de gezondste van de wereld. Net als de rest van de Costa Blanca is Moraira gezegend met meer dan 300 zonnige dagen per jaar!

wat voor weer is het in augustus?

 

Het weer in Moraira ►


Wat is er te doen in deze periode?​​

  • 20 augustus - "Fiesta del  Moscatell " Speciale celebratie ter ere van de oogst van de Moscatel druiven. Hiervan kunt u uiteraard ook proeven daar ze uiteraard uitzonderlijk trots zijn op de wijnen en gerechten die met "hun" druif gemaakt zijn.  
  • iedere vrijdag markt
  • kermis 

Wat is er te doen in Moraira ►


Calamora

Calamora is een nieuw appartementen complex in het centrum van Moraira met een gemeenschappelijke tuin en zwembad. Het complex en de appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau wat bijdraagt aan het gevoel van luxe. Onder het complex bevindt zich geen horeca, dus...wel het voordeel van het centrum, maar niet het nadeel van geluidsoverlast.

Lees meer ►


Borg

De borg betaalt u voor eventuele schade of vermissing van goederen en het niet correct achterlaten van het appartement. Het electra verbruik en de eventuele extra schoonmaak (U dient het appartement bezemschoon en zonder afval en afwas achter te laten) wordt achteraf met de borg verrekend. 

Lees meer ►


Schoonmaak

Het bedrag van de schoonmaak wordt één op één aan de werkster betaald, wij verdienen niets op de schoonmaakkosten. Onze werkster komt het appartement schoonmaken tussen 10:00 en 16:00 uur. Heeft u meerdere weken geboekt, dan hoeft u de schoonmaak maar een maal te betalen. U dient het appartement bezemschoon en zonder afval en afwas achter te laten. Indien het appartement niet juist wordt achtergelaten ontvangen wij een nacalculatie van de werkster en zullen de extra kosten van de borg worden ingehouden.

Lees meer ►


Linnengoed

U kunt bij uw boeking een linnenpakket bestellen. Een linnenpakket bestelt u per boeking per persoon en kunt u selecteren bij uw boeking "JA, ik wil een linnenpakket".

Het linnenpakket bestaat uit:

beddengoed, douchehanddoek en 2 gewone handdoeken per persoon;
en per huis een keukenset bestaande uit: 2 theedoeken, 2 handdoekjes, 2 douchematten, een vaatdoekje en een sponsje.

Lees meer ►


Betalen

Wij verwachten bij uw reservering een aanbetaling van minimaal 50%. De betaling verwachten wij binnen 3 dagen na boeking op onze rekening om uw boeking definitief te kunnen maken. Pas wanneer de betaling op onze rekening staat, is uw boeking definitief. Bij annulering volgt er geen restitutie van het betaalde bedrag. Wij adviseren dan ook om een annuleringsverzekering bij uw verzekeraar af te sluiten om dit risico te dekken. 

Een aanbetaling doen op een aanbieding is niet mogelijk, het bedrag dient dan in één keer betaald te worden.

Het restant van het bedrag verwachten wij uiterlijk 3 weken voor vertrek op onze rekening. Indien u binnen 3 weken voor vertrek boekt, verwachten wij het hele bedrag van de reservering ineens.

Lees meer 


Sleuteloverdracht

In de bevestiging vind u de naam en telefoonnummer van onze Nederlands, Engels en Spaans sprekende vertegenwoordigster met het adres van het appartement en een routebeschrijving. Wanneer u geland bent kunt u haar bellen, sms-en of WhatsApp-en. Zij zal u voor de deur treffen en u begeleiden door het complex naar uw appartement. Zij is verder ook uw aanspreekpunt ter plaatse indien u iets nodig heeft of wat te vragen heeft. Veel vragen zoals een apotheek, dokter of wanneer de markt in Moraira is, kunt u allemaal op de website onder "Moraira" vinden.

Voor aankomst na 21:00 zal zij € 25,- en voor aankomst na 24:00 uur € 50,- in rekening brengen.

Lees meer ►


Parkeerplaats

Het complex Calamora heeft een een eigen ondergrondse parkeergarage met diverse gereserveerde parkeerplaatsen en directe toegang tot de appartementen. Met een lift kunt u vanaf de parkeergarage naar het appartement. Verder is er buiten tegenover het complex een grote gratis parkeergelegenheid.

Lees meer ►


Water en electra

Het waterverbruik is bij de huurprijs inbegrepen. Het gebruik van electra wordt achteraf berekend naar verbruik en wordt ingehouden op de borg met een minimum van € 20,- per week. Er bevindt zich een energiemeter in de meterkast naast de deur. Kijk hier samen met onze vertegenwoordigster naar bij aankomst en vertrek, om misverstanden te voorkomen maak er even een foto van.

Lees meer ►


WiFi / internet

Wij beschikken in het appartement over draadloos internet. Het gebruik van het WiFi netwerk in het appartement is gratis. U ontvangt de gebruikersnaam en wachtwoord in de bevestiging... 

Lees meer ►


Aankomst en vertrek

De huurweek loopt van zaterdag tot en met zaterdag. U kunt op zaterdag na 16:00 uur in het appartement en u dient bij vertrek het appartement uiterlijk om 10:00 uur te verlaten. Mocht u eerder aankomen of later vertrekken, kunt u uw bagage tijdelijk kwijt in de parkeergarage. Ook als u geen parkeerplek heeft, kunt u wel via de lift in de parkeergarage geraken. Laat hier echter geen waardevolle spullen achter... 

Lees meer 


Beachpakket

Strandstoelen en een parasol neemt u waarschijnlijk niet mee van huis, zeker niet als u met het vliegtuig reist. Ook badhanddoeken kunnen een flinke aanslag van uw kofferruimte innemen. Wellicht is dan het beachpakket een optie voor u.

In het beachpakket kunt u vinden: 2 stoeltjes, parasol, bodyboard, beachtennisset, werphengel en 4 strandlakens. Na gebruik kunt u de handdoeken in het appartement achter laten...de rest graag terug in de kast.

Beachpakket ►


Kinderpakket

Reist u met kinderen? Wellicht is het kinderpakket dan een goede optie voor u.

Als u met een baby of klein kindje reist is een kinderbedje, een box en een kinderstoel wellicht handig voor u. Samen met wat ander speelgoed voor uw kinderen hebben we dit in een pakket als optie toegevoegd.

Het kinderpakket bestaat uit: reisbed/box, kinderbestek en servies, verhogingszitje, speelgoed, strandspeelgoed, potje en een bedlampje.

Kinderpakket ►


Playstation

Voor de weinige regenachtige dagen in Moraira of gewoon voor de ontspanning na een intensieve stranddag is er een spelcomputer aanwezig met diverse spellen. 

Waaronder: Farcry 4, Grand theft auto IV, Grand theft auto V, Phineas and Ferb, Little Big Planet, Sing It, Karaoke revolution, Fifa 12, Fifa 13, Fifa 15, Call of Duty MW3, Gran Turismo 6, F1 201, Disney Infinity 2.0, Guitar Hero, Minecraft, Most Wanted, Uncharted 3, Gran Turismo 5, Little big Planet 2, The Ratchet & Clank trilogy, Garden Warfare, FIFA street,  Pro evolution soccer...(niet alle spellen in ieder appartement aanwezig)

Lees meer 


Sonos muzieksysteem

Wij hebben gekozen in ons appartement voor het Sonos muzieksysteem omdat hierbij alle gasten hun eigen muziek kunnen afspelen via hun smartphone, laptop of tablet. Het is tevens mogelijk om digitale radiozenders van over de hele wereld te beluisteren. Met andere woorden het ideale systeem voor iedereen. Tevens is het mogelijk indien u geen muziek op uw mobiele apparaten heeft met bijvoorbeeld uw Spottify account muziek te streamen naar de speakers. 

Lees meer 


Over ons

Wij zijn een Nederlandse familie; Robert, Joyce en Kick. Wij zijn een ondernemersgezin uit omgeving Rotterdam. Wij gaan al sinds 2008 naar Moraira op vakantie, met name in het voor- en najaar. Wij hebben het appartement in 2015 gekocht en het penthouse in 2016. In eerste instantie voor onszelf en ook om het te verhuren. Wij zijn heel enthousiast over Moraira en het voelt voor ons altijd als thuiskomen. Wij hopen dat dit voor jullie ook het geval zal zijn.

Lees meer ►

Algemene Voorwaarden

Kijk ook op onze algemene voorwaarden ►

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel