Linnenpakket

Een linnenpakket kost € 12,50 per persoonen kunt u bij onze vertegenwoordigster ter plaatse contant afrekenen.

Bij de boeking kunt u wel of geen linnenpakket selecteren. Automatisch staat het op "JA,, ik wil een linnenpakket" bij iedere boeking. Dit dient u echter aan te passen wanneer u geen linnenpakket wenst. U kunt er voor kiezen dit zelf mee te brengen. De afmetingen van de bedden, matrassen, kussens en dekbed kunt u hieronder vinden. De prijs voor een linnenpakket is per boeking. Er bevindt zich in het appartement een wasmachine zodat u de handdoeken en linnengoed zelf kunt wassen.

tip: neem zelf wat waspoeder mee...dan hoeft u geen grootverpakking te kopen.

Er is een Express-wasserette als u richting El Portet loopt tussen het appartement en de haven aan de rechter kant van de weg. Waar de weg een bocht naar links maakt moet u een trappetje af, einde van de gang links en dan aan de rechter kant.

wasserette Moraira

Wanneer u een extra linnenset wenst, kunt u dit bij onze vertegenwoordigster in Spanje aangeven en tevens met haar afrekenen.

Een linnenpakket bestaat uit:

Keukenlinnen

Twee theedoeken, twee keukendoeken, sponsje en een vaatdoekje


badlinnen

Twee handdoeken en een badhandoek

Twee douchmatjes


Strandlakens

Strandlakens nemen enorm veel ruimte in beslag in uw koffer. U kunt zelf uw eigen strandlakens meenemen maar u kunt ze ook bij ons huren. Voor de strandlakens (4 stuks), de parasol, twee stoeltjes, bodyboard, vishengel en een beachtennis setje hebben we een beachpakket samengesteld. Dit pakket kunt u bij uw reservering toevoegen, deze keuze komt u bij de boeking vanzelf tegen in een keuzemenu.

Meer informatie over het beachpakket ►


Bedlinnen

Ouder slaapkamer

In de ouderslaapkamer staat een bed met een tweepersoonsombouw van 160 x 200 cm met twee verstelbare lattenbodems van 80 x 200 cm. U kunt deze lattenbodems apart van elkaar naar wens verstellen. Voor de dames meestal wat meer verend in de heupen en voor de heren wat stugger en wat meer verend in de schouders. Onze bedden zijn voorzien van een foam matras van 80 x 200 cm met een molton onderlaken. Het dekbed, twee persoons van 200 x 200 cm, is een zomerdekbed van polyester katoen. De kussens zijn eveneens van polyester katoen en zijn 60 x 70 cm groot (gewoon Nederlands formaat).

Het bedlinnen bestaat uit:

  • onderlakens /  80 x 200 cm
  • dekbedovertrek /  200 x 200 cm
  • kussenslopen /  60 x 70 cm

dekbedovertrekhoeslaken

Slaapkamer 2

In slaapkamer 2 staat een stapelbed die naar wens af te bouwen is tot twee losse bedden van 80 x 200 cm. In de bedden bevindt zich een spiraalbodem. De bedden zijn voorzien van een foam matras van 80 x 200 cm met een molton onderlaken. De dekbedden zijn zomerdekbedden van polyester katoen van 140 x 200 cm. De kussens zijn eveneens van polyester katoen en zijn 60 x 70 cm groot (gewoon Nederlands formaat).

Het bedlinnen bestaat uit:

  • onderlakens /  80 x 200 cm
  • dekbedovertrekken /  140 x 200 cm
  • kussenslopen /  60 x 70 cm

Kinderen

Voor onze kleinste gasten hebben wij een reisbedje beschikbaar. Het reisbedje is 120 x 60 cm en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 15 kg. Het reisbedje staat niet standaard in het appartement en moet apart bij de boeking worden besteld in de vorm van een kinderpakket. Ook het linnengoed, dekbedje en de matras voor het reisbedje is dan inclusief. U komt het kinderpakket vanzelf tegen als een keuzeoptie bij uw boeking.

Meer informatie over het kinderpakket ►

© 2010 - 2022 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel