Navigatie

Linnengoed

 

Er bevindt zich in het appartement een wasmachine zodat u de handdoeken en linnengoed zelf kunt wassen.

tip: neem zelf wat wastabletten mee...dan hoeft u geen grootverpakking te kopen.

Tevens is er een wasserette als u richting El Portet loopt tussen het appartement en de haven aan de linker kant van de weg. Ook is er nog een Express wasserette iets verder in dezelfde straat waar de weg een bocht naar links maakt moet u een trappetje af, einde van de gang links en dan aan de rechter kant.

wasserette Moraira

Het gebruik van het bed-, bad- en keukenlinnen is gratis, alleen de kosten van de schoonmaak hiervan zal met uw borg worden verrekend. De kosten voor de schoonmaak van het linnengoed is uiteraard alleen van toepassing op het linnen wat u vuil achterlaat. Hetgeen u zelf in onze wasmachine wast of naar de wasserette heeft gebracht en schoon achterlaat wordt niet in rekening gebracht.

Kosten van de schoonmaak van het linnen:

keukenhand- en theedoek1,50
handdoek2,50
badhanddoek2,50
strandlaken (inclusief bij beachpakket)  
bedlinnen per persoon6,00

De berekening is op basis van opgave van onze werkster.

 

Keukenlinnen

Standaard zijn er in het appartement  twee theedoeken, twee keukendoeken en een vaatdoekje aanwezig.


badlinnen

Er zijn standaard tien handdoeken in het appartement aanwezig.


Strandlakens

Strandlakens nemen enorm veel ruimte in beslag in uw koffer. U kunt zelf uw eigen strandlakens meenemen maar u kunt ze ook bij ons huren. Voor de strandlakens (4 stuks), de parasol, drie stoeltjes en een beachtennis setje hebben we een beachpakket samengesteld. Dit pakket kunt u bij uw reservering toevoegen, deze keuze komt u bij de boeking vanzelf tegen in een keuzemenu.

Meer informatie over het beachpakket     >>


Bedlinnen

Ouder slaapkamer

In de ouderslaapkamer staat een bed met een tweepersoonsombouw van 160 x 200 cm met twee verstelbare lattenbodems van 80 x 200 cm. U kunt deze lattenbodems apart van elkaar naar wens verstellen. Voor de dames meestal wat meer verend in de heupen en voor de heren wat stugger in de heupen en wat meer verend in de schouders. Onze bedden zijn voorzien van een foam matras van 80 x 200 cm met een molton onderlaken. Het dekbed, twee persoons van 200 x 200 cm, is een zomerdekbed van polyester katoen. De kussens zijn eveneens van polyester katoen en zijn 60 x 70 cm groot (gewoon Nederlands formaat).

Het bedlinnen bestaat uit:

  • onderlakens /  80 x 200 cm
  • dekbedovertrek /  200 x 200 cm
  • kussenslopen /  60 x 70 cm

dekbedovertrekhoeslaken

Slaapkamer 2

In slaapkamer 2 staat een stapelbed die naar wens af te bouwen is tot twee losse bedden van 80 x 200 cm. In de bedden bevindt zich een spiraalbodem. De bedden zijn voorzien van een foam matras van 80 x 200 cm met een molton onderlaken. De dekbedden zijn zomerdekbedden van polyester katoen van 140 x 200 cm. De kussens zijn eveneens van polyester katoen en zijn 60 x 70 cm groot (gewoon Nederlands formaat).

Het bedlinnen bestaat uit:

  • onderlakens /  80 x 200 cm
  • dekbedovertrekken /  140 x 200 cm
  • kussenslopen /  60 x 70 cm

Kinderen

Voor onze kleinste gasten hebben wij een reisbedje beschikbaar. Het reisbedje is 120 x 60 cm en is geschikt voor kinderen tot ongeveer 15 kg. Het reisbedje staat niet standaard in het appartement en moet apart bij de boeking worden besteld in de vorm van een kinderpakket. Ook het linnengoed, dekbedje en de matras voor het reisbedje is dan inclusief. U komt het kinderpakket vanzelf tegen als een keuzeoptie bij uw boeking.

Meer informatie over het kinderpakket     >>

© 2010 - 2019 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel