Beachpakket

 

Stoeltjes en parasol

Op de diverse stranden van Moraira kunt u in het zomerseizoen ligbedden en een parasol huren voor een redelijke prijs. Buiten het hoogseizoen zijn echter vaak geen ligbedden beschikbaar. U bent dan aangewezen op een handdoek, ook is er geen beschutting op het strand. Wij hebben dit altijd als erg onprettig gevonden en kochten dan stoeltjes (van slechte kwaliteit) om die vervolgens weer achter te moeten laten. Door deze ervaring hebben we bedacht dit te kunnen ondervangen door een beachpakket samen te stellen. Met goede degelijke stoeltjes die neerklapbaar zijn tot een ligbedje en een parasol met knikmechanisme en een grondboor is dit probleem in ieder geval opgelost.

Strandlakens

Wij vinden het altijd vervelend een koffer in te checken. Het kost extra geld en op de luchthaven moet je weer wachten bij aankomst. Een probleem is dan alleen, als de strandlakens mee de handbagage in moeten er wel erg weinig ruimte overblijft. Om ook aan dat ongerief een einde te maken zitten er ook 4 strandlakens in het beachpakket. 

Vissen

Beachpakket

In de ochtend nog voor de zon opkomt...als het nog stil is op het strand en slechts een enkele vroege hardloper of iemand die zijn hond uitlaat op straat te zien is. Dan is het ideale moment om te gaan vissen! Bij de rotsen tussen het kasteel en het strand is de ideale plek. Je kan dan vervolgens de zon vanuit de haven de rots van Calpe zien verlichten...een schitterend begin van de dag. Om dit moment niet te missen hebben we een  werphengels aan het beachpakket toegevoegd.

Voor het vertier van jong en oud op het strand is een bodyboard en beachtennis set natuurlijk onmisbaar.

De prijs van het pakket: € 25,00 per week.

Veel plezier!

 

Parasol & grondboor

1 stuk

beachpakket_parasolbeachpakket_parasol scharnierbeachpakket_grondboor


 

Strandstoelen

2 stuks

beachpakket_strandstoelbeachpakket_strandstoel ligstand   


 

Beach fun

beachpakket_beachtennis setbeachpakket


werphengel

1 stuks

beachpakket_werphengel


Strandlakens

4 stuks

beachpakket_strandlakens

Het beachpakket kunt u vinden in de parkeergarage ► (plek nr: 38) in de rechterkast. De sleutel hiervan ontvangt u, indien geselecteerd bij de boeking,  bij de sleuteloverdracht ►


 

Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor ongelukken ontstaan bij het gebruik van bovenstaande spullen. Zie verder ook onze Algemene Voorwaarden ►.

 

© 2010 - 2021 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel