Meivakantie 2020

 

De meivakantie is een ideale gelegenheid om lekker naar de Costa Blanca in Spanje te gaan. De prijzen van de appartementen zijn aanzienlijk lager dan in de zomer en de vliegtickets, zeker als je vanuit Belgie reist, zijn niet duur.

De meivakantie word ook de tulpvakantie genoemd. De meivakantie valt eind april en begin mei. Veel scholen geven twee weken vrij omdat er veel feestdagen in de meivakantie vallen zoals Koningsdag, Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag. Het is daarom dus de ideale vakantie om lekker naar Spanje te gaan. Het weer in Moraira aan de Costa Blanca is fantastisch en het zeewater begint al lekker op temperatuur te komen, en is in Moraira azuurblauw en heel schoon.

het weer in de meivakantie Moraira Spanje

Net als de zomervakantie en bouwvakvakantie word de meivakantie over 3 regio's verspreid en dat zijn de regio's noord, midden en zuid. Dit houd de vakantiedrukte beperkt. De zomervakantie is de enige vakantie waar niet vanaf geweken mag worden, voor alle andere vakanties van het schooljaar mogen de scholen zelf bepalen of ze deze adviesdata aanhouden. Dus controleer voor de zekerheid even bij de school van uw kinderen.

Schoolvakanties Nederland ►

Schoolvakanties Vlaanderen ►

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel