Eindschoonmaak

 

De eindschoonmaak zal verrekend worden in de boeking. De eindschoonmaak is uiteraard een eenmalig bedrag, dus als u meerdere weken boekt kunt u bij de overige weken "dit betreft een extra week" selecteren. De eindschoonmaak is voor het:

  • appartement € 85,-
  • penthouse € 95,-

Het bedrag wat wij aan u vragen voor de eindschoonmaak wordt één op één aan de werkster betaald, wij verdienen niets op de schoonmaakkosten. Onze werkster komt het appartement schoonmaken tussen 10:00 en 16:00 uur. De eindschoonmaak is per boeking, heeft u meerdere weken geboekt, dan hoeft u de schoonmaak natuurlijk maar een maal te betalen. Indien u langer verblijft kunt u er voor kiezen de werkster tussentijds het appartement te laten schoonmaken. Indien u dit wenst, kunt u dit bij onze vertegenwoordiging in Spanje doorgeven en afspraken hierover met hen maken.

U dient het appartement bezemschoon en zonder afval en afwas achter te laten. Indien het appartement niet juist wordt achtergelaten zal er een bedrag van de borg worden ingehouden.

De eindschoonmaak is verplicht en is tevens een controle zodat de volgende gasten, net als u, in een schoon huis aankomt waarin alles het doet.

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel