Navigatie

Schoonmaak

 

Eindschoonmaak 

Onze werkster is 5 manuur bezig met de schoonmaak van het appartement en met het penthouse 6 uur. Het bedrag wat wij aan u vragen wordt één op één aan haar betaald, wij verdienen niets op de schoonmaakkosten. Onze werkster komt het appartement schoonmaken tussen 11:00 en 15:00 uur. Heeft u meerdere weken geboekt, dan hoeft u de schoonmaak maar bij 1 week te selecteren. Indien u langer verblijft kunt u er voor kiezen de werkster tussentijds het appartement te laten schoonmaken. Wij zullen u het nummer van de werkster geven, dan kunt u dit zelf met haar regelen.

U dient het appartement bezemschoon en zonder afval en afwas achter te laten. Indien het appartement niet juist wordt achtergelaten ontvangen wij een nacalculatie van de schoonmaak welke op u verhaald zal worden en van de borg zal worden ingehouden.

Linnengoed

Het gebruik van het bed-, bad- en keukenlinnen is gratis, alleen de kosten van de schoonmaak hiervan zal met uw borg worden verrekend. De kosten voor de schoonmaak van het linnengoed is uiteraard alleen van toepassing op het linnen wat u vuil achterlaat. Hetgeen u zelf in onze wasmachine wast en schoon achterlaat wordt niet in rekening gebracht.

Kosten van de schoonmaak van het linnen:

keukenhand- en theedoek1,50
handdoek2,50
badhanddoek2,50
bedlinnen per persoon6,00

De eindschoonmaak is verplicht en is tevens een controle zodat de volgende gasten, net als u, in een schoon huis aankomt waarin alles het doet.

De schoonmaakkosten komt u vanzelf tegen in het keuzemenu bij uw boeking.

© 2010 - 2019 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel