Navigatie

Schoonmaak

 

Eindschoonmaak 

Het bedrag wat wij aan u vragen voor de eindschoonmaak wordt één op één aan de werkster betaald, wij verdienen niets op de schoonmaakkosten. Onze werkster komt het appartement schoonmaken tussen 10:00 en 16:00 uur. Heeft u meerdere weken geboekt, dan hoeft u de schoonmaak maar bij 1 week te selecteren. Voor de overige weken kunt u "dit is een extra week" selecteren bij de boeking. Indien u langer verblijft kunt u er voor kiezen de werkster tussentijds het appartement te laten schoonmaken. Indien u dit wenst, kunt u dit bij onze vertegenwoordigster in Spanje doorgeven en afspraken hierover met haar maken.

U dient het appartement bezemschoon en zonder afval en afwas achter te laten. Indien het appartement niet juist wordt achtergelaten ontvangen wij een nacalculatie van de schoonmaak welke op u verhaald zal worden en van de borg zal worden ingehouden.

De eindschoonmaak is verplicht en is tevens een controle zodat de volgende gasten, net als u, in een schoon huis aankomt waarin alles het doet.

De schoonmaakkosten komt u vanzelf tegen in het keuzemenu bij uw boeking. Automatisch is de eindschoonmaak geselecteerd, voor de extra weken kunt u dit aanpassen in "dit is een extra week".

© 2010 - 2019 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel