Kerstvakantie 2020

 

De kerstvakantie is een ideale gelegenheid om lekker naar de Costa Blanca in Spanje te gaan. De prijzen van de appartementen zijn aanzienlijk lager dan in de zomer en de vliegtickets, zeker als je vanuit België reist, zijn niet duur. Voor alle mogelijke vliegverbindingen en de diverse aanbiedende luchtvaartmaatschappijen kunt u hier kijken vliegen naar Moraira    >>.

De kerstvakantie valt ieder jaar iets anders, afhankelijk op welke dag kerst valt. Alle scholen geven twee weken vrij zodat er zowel de kerstdagen als oud en nieuw er dan in valt. Het is daarom dus de ideale vakantie om lekker naar Spanje te gaan. Het weer in Moraira aan de Costa Blanca is dan nog heerlijk en het is niet uitgesloten dat u zelfs met kerst op het strand kunt zitten. Moraira bevindt zich in een baai waar het eigelijk het hele jaar door heerlijk toeven is.

klimaat december

 

Voor de kerstvakantie is er in principe geen vakantiesprijding en zullen alle scholen door heel Nederland en België op dezelfde data vrij zijn maar controleer voor de zekerheid even bij de school van uw kinderen.

Schoolvakanties Nederland ►

Schoolvakanties Vlaanderen ►

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel