Navigatie

Parkeerplaats

 

Het complex Calamora heeft een een eigen ondergrondse parkeergarage met diverse gereserveerde parkeerplaatsen en directe toegang tot de appartementen.

Er is in de buurt, waar de markt op vrijdag staat, gratis parkeerplaats te vinden. U moet er echter wel rekening mee houden op donderdagavond of vrijdagochtend vroeg uw auto te verplaatsen. Als de markt op vrijdag opgebouwd wordt moet uw auto weg zijn om wegslepen en een boete te voorkomen.

parkeren in Moraira

veiligheid

Hoewel Moraira zeer veilig is, kan het toch prettig zijn uw auto in onze ondergrondse parkeergarage te stallen. U heeft dan via de lift direct toegang tot het appartement.

boodschappen

Ook met zware boodschappen kan de parkeergarage prettig zijn. Tassen uit de auto en gelijk naast de parkeerplaats bevindt zich het trappenhuis en de lift.

drukte

Het parkeerterrein is welliswaar vlak bij maar er wordt veel gebruik van gemaakt door lokale ondernemers en hun personeel en de toeristen die de vele terrasjes bezoeken. Niet altijd kunt u uw auto dan in de buurt kwijt en is het prettig niet naar een parkeerplaats te hoeven zoeken. De plekken in de garage zijn genummerd, u heeft dus een eigen plek!

warmte

Zeker in de zomer kan het in de zon erg warm worden in Moraira, het is dan niet erg aangenaam om in een kokend hete auto te stappen. Op het parkeerterrein waar de markt staat, staan geen bomen en is verder ook geen schaduw.

Indien u gebruik wilt maken van de mogelijkheid u auto te stallen in de ondergrondse garage kunt u dit bij uw boeking selecteren. De kosten voor een gereserveerde plaatst zijn slechts € 15,- per week. De optie van de parkeerplaats komt u tegen bij het boeken. U ontvangt dan van ons de afstandsbediening om in de garage te geraken bij de sleuteloverdracht.

 

© 2010 - 2019 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel