Calamora, Moraira

 

Verwen uzelf, en gun u de luxe van Calamora!

Calamora is een modern appartementen complex in het centrum van Moraira met een gemeenschappelijke tuin en zwembad. Het complex en de appartementen hebben een hoog afwerkingsniveau wat bijdraagt aan het gevoel van luxe. In de plint van het complex bevindt zich geen horeca, dus...wel het voordeel van het centrum, maar niet het nadeel van geluidsoverlast.

Calamora is schitterend gelegen aan de centrale rotonde met de prachtige oude olijvenboom. Het is de toegangsweg naar het strand  (200 meter) en de vele gezellige winkelstraatjes (50 meter), barretjes (50 meter), restaurants (10 meter), de jachthaven (250 meter) en terrassen (50 meter). 

Onder het complex bevindt zich de parkeergarage met genummerde privé parkeerplaatsen. Naast de ingang van het complex is de toegang tot de garage op kelderniveau. De garage wordt afgesloten met een electrische deur. Wij hebben beperkte parkeerplaatsen beschikbaar onder het complex welke bij uw reservering tegen een geringe vergoeding kan worden bijgeboekt. U ontvangt dan bij de sleuteloverdracht een afstandsbediening of sleutel om in de garage te geraken.

Calamora Moraira_zwembad

calamora_tuinCalamora Moraira

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel