Verder met een huurauto

 

Er zijn verschillende manieren om vanaf de vliegvelden naar Moraira te reizen. Het meest gebruikelijke is het huren van een auto voor de duur van uw vakantie, af te halen op het vliegveld. Dat verloopt gewoonlijk vlot en probleemloos. 

Vanaf airport Alicante moet u rekenen op een uur rijden en vanaf luchthaven Valencia ongeveer 1 uur en 20 minuten en vanaf Murcia is dit 1 uur en 45 minuten.

Er zijn verschillende verhuurbedrijven op de diverse luchthavens. Wat in eerste instantie de goedkoopste lijkt is echter uiteindelijk niet altijd de goedkoopste, let ook goed op de voorwaarden.

verzekering

Er zijn verschillen in de verzekering en in de brandstof. Vaak bij de grotere bedrijven die wat duurder lijken is de verzekering vaak inbegrepen, terwijl bij de prijsvechters je uiteindelijk bij de balie voor ongename verassingen komt te staan met hoge eigen risico's. Doel daarvan is om je dan een hoge verzekering te verkopen die je soms al hebt afgesloten.

brandstof

Ook zijn er verschillen in de brandstofvoorwaarden. Er zijn bedrijven waar je de auto met een volle tank moet inleveren. Bij andere bedrijven wordt vooraf een tank brandstof in rekening gebracht, en kan je de auto zonder te tanken inleveren, het restant uit de tank krijg je teruggestort op je rekening.

huurauto op de luchthaven

Iedere autoverhuurder zegt dat het beschikbaar is op de luchthaven, maar niet iedere aanbieder heeft ook daadwerkelijk de auto's op de luchthaven staan. Je wordt dan met een shuttlebusje naar een loods op de luchthaven gebracht waar je de auto kan afhalen, daar moet je de auto ook weer inleveren. Dit is soms lastig te vinden en staat niet altijd in een navigatiesysteem.

Sunnycars

auto huren alicante valencia

Omdat wij zelf vaak een auto huren zijn wij een overeenkomst aangegaan met Sunnycars. 

Sunnycars is een onafhankelijke aanbieder die werkt met een all-inclusive formule, dus geen verrassingen aan de balie met hoge verzekeringen. De borg en eigenrisico wordt bij schade door Sunnycars gegarandeerd vergoed.

standaart inbegrepen zijn:

  • ongelimiteerde kilometers
  • WA dekking van € 7,5 miljoen
  • schadeverzekering
  • diefstalverzekering
  • terugbetaling eigenrisico
  • dekking van glas-, banden-, bodem- en dakschades
  • 24/7 Nederlandstalig noodnummer

Klik hier om te profiteren van de voordelen    >>

 

 

Wilt u toch liever zelf een autoverhuurder uitkiezen? 

Dit zijn de beschikbare aanbieders:

Alicante

Beschikbare aanbieders:

AvisBudgetCentaurodollar

EuropcarThriftyAtesaSixt

FireflyGoldcarHertzRecord

Valencia

Beschikbare aanbieders:

AvisBudgetCentaurodollar

FireflyGoldcarHertzRecord

SixtEuropcarEnterprise

Murcia

Beschikbare aanbieders:

AvisBudgetCentaurodollar

FireflyGoldcarHertzRecord

EuropcarSixt

Klik hier voor de routebeschrijving naar Moraira

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel