Karten

Net buiten Moraira, richting Teulada ligt een schitterende kartbaan. Dit is natuurlijk een prachtige uitdaging om eens even de adrenaline te laten gieren.

AV Karting

AV Karting is de beste plek om van de snelheid van het racen met uw familie en vrienden te genieten.

Ze hebben karts voor alle leeftijden, kies er gewoon een en bereid je voor op een adrenaline rush op een unieke locatie.

Er is ook een speelkamer, een trofee kamer van Adrian Valles, biljartzaal, terras van waaruit u een goed uitzicht heeft op het circuit, een bar en ruim voldoende parkeergelegenheid.

Er zijn 4 categorieën karts:

  • Tandem (vanaf 4 jaar met een volwassene / 35 km/u.)
  • Kinderen (7 - 15 jaar / 50 km/u.)
  • Senior (vanaf 15 jaar / 80 km/u.) en
  • Prof (vanaf 17 jaar / 100 km/u.)

Tandem kartkarten in Moraira

Het Circuit

Het circuit van AV Karting is een 700 meter baan. waarbij men 100 km/u. kan bereiken, met een gemiddelde lap snelheid van 78 km/u. !!!

De baan beschikt over alle benodigde veiligheidsmaatregelen zodat iedereen plezier kan hebben van de eigen snelheid van de start tot aan de geblokte vlag.

Er is zeer bekwaam personeel aanwezig dat er voor zorgt dat alles veilig verloopt en de baan en de karts top in orde zijn. De kwaliteit van deze kartbaan zal je elders in Spanje niet snel vinden, je kan duidelijk merken dat hier mensen aan het werk zijn die er echt verstand van hebben en liefde voor de racesport hebben.

Dit is werkelijk een feest voor het hele gezin !!!
 

Adrian Valles

Adrian Valles werd geboren in Teulada (Alicante), en als kind was de relatie met racen zeer dichtbij. Adrian groeide op tussen banden, motorolie en helmen, aangezien de meeste van zijn jeugd werd doorgebracht op de kartbaan, die zijn vader bezit: AV KARTING.

Al vanaf het begin van zijn carrière als kart bestuurder, werd er al aan gewerkt om de persoonlijkheid van een kampioen te smeden. Met 12 jaar was Adrian kampioen van Spanje Junior en best topsporter 1998. In 2000 eerste plaats in de World Championship of Kart in de junior categorie. In 2001 werd hij kampioen van Spanje in Inter A en Champion of Champions Cup. In zijn carrière als Kart piloot moest hij altijd concurreren met anderen die bijna altijd ouder waren dan hij, maar kon toch vaak winnen.

In 2001 besloot Adrian om de sprong naar de Formule te maken. Een andere auto, een andere competitie, maar hetzelfde resultaat wordt bereikt. 3e plaats in het kampioenschap van Spanje 1300 van Formule Toyota.

Het jaar 2004 was erg belangrijk voor Adrian en hij had de kans om apparatuur te delen met Heikki Kovalainen, de huidige officiële McLaren Mercedes in participatie met Pons Racing in de World Series. Dat jaar werd hij benoemd tot aanstormend talent. In 2005 wist hij runner-up in de World Series by Renault, achter Robert Kubica, BMW-fabrieksrijder vandaag de dag, te worden.

Adrian bereikte de Formule 1 in 2007, toen degenen die verantwoordelijk waren voor het Spyker Formula One Team hem opmerkte en stelde voor om de functies van testrijder en 3e renner van de Nederlandse ploeg te worden gedurende het seizoen.

Het jaar 2008 was het hoogtepunt, het meedoen met GP2 Asia met het FMSI team, GP2 Main Series in Europa met het BCN team, 24 uren van Le Mans in de top LMP1 en de Le Mans Series op de Nürburgring en Silverstone met het team Epsilon Euskadi en het eerste seizoen van de Superleague Formula aan het stuur van de auto van Liverpool FC.

Vandaag de dag is hij de teammanager eqiupo AVF.

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel