Overwinteren in Moraira

 

Klimaat

Waarom overwinteren Moraira? Iedereen die wil overwinteren kan daarvoor in Moraira uitstekend terecht. Het weer in Moraira leent zich daar uitermate voor. Het aangename klimaat van Moraira zorgt ervoor dat het in de wintermaanden vaak lenteachtig aanvoelt met temperaturen tussen de 15 en 20 graden. Dat in combinatie met vrij weinig neerslag en vrij veel zon maakt het heerlijk vertoeven in Moraira. Bovendien is het klimaat van Moraira door de Wereld Gezondheids Organisatie bestempeld als één van de gezondste van de wereld.

Benidorm ligt op slechts een half uur rijden van Moraira en is niet voor niets overwinterplaats nummer één bij vooral senioren. In Benidorm bestaan de accommodaties vooral uit appartementen in hoogbouwcomplexen, in Moraira kun je juist heerlijk overwinteren in een kleinschalige intiemere omgeving waar alles laagbouw en gemoedelijk oogt. Moraira heeft nog de charme van het authentieke Spanje weten te bewaren en is niet opgeslokt door commercie en massatoerisme. In het centrum van Moraira wonen nog veel Spanjaarden waardoor het ook in de wintermaanden nog gezellig druk is.

appartement huren

Let op

Let op met het huren van een huis of appartement in de winter dat er verwarming aanwezig is. Hoewel het er een stuk warmer zal zijn dan thuis, koelt het 's avonds af en heeft u verwarming nodig. Veel huizen in Moraira zijn tegen de bergen opgebouwd waardoor een auto onontbeerlijk is. Uiteraard is het wellicht verstandiger als u niet heel goed te been bent of niet altijd de auto wilt gebruiken als u een boodschap gaat doen, om een appartement in het centrum te huren. Let u dan weer op dat er een lift aanwezig is. In de oudere appartementen is dit niet altijd even goed geregeld. Hou er ook rekening mee dat uw appartement zich niet boven horeca bevindt. Dit kan erg vervelend zijn, met uw balkon net boven een terras.

Medische zorg

De medische zorg en hulpverlening is uitstekend geregeld in Moraira. 

In diverse medische centra vindt u verscheidene Nederlands sprekende (huis) artsen en fysiotherapeuten welke goed bereikbaar zijn, op maximaal 10 minuten rijden van Moraira. Met name voor hen die een langer verblijven en willen overwinteren, een geruststellende gedachte. 

Ook voor 1e hulp, fysiotherapie en specialistische hulp, tandarts, oncologie en chirurgie kunt u terecht. Voorts vindt u maar liefst 5 apotheken in Moraira welke bij tourbeurt weekend en nachtdiensten doen waar een redelijke aantal medicijnen zonder recept te verkrijgen is. 

Overwinteren Moraira is dus ideaal. 

     logo_Calamora    contact met Calamora verhuur Morairahaven van MorairaKasteel van Moraira

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel