Reizen naar Moraira 

Reizen met het vliegtuig, de bus of eigen auto naar uw luxe appartement in Moraira aan de Costa Blanca in Spanje.

Op deze pagina vindt u informatie over de verschillende reismogelijkheden, kopen van vliegtickets, afstanden en reistijden. Beslist de moeite om u goed te orienteren zodat u een goede afweging kan maken wat voor u de meest comfortabele en wellicht ook meest voordelige manier van reizen is.

 

Vliegen naar Alicante / Valencia / Murcia

Zonder meer de meest gebruikte, snelste en vaak ook de goedkoopste mannier van reizen naar de Spaanse zon. Vanaf Amsterdam is het ruim 2 uur vliegen, dus zeker voor korte vakanties een ideaal vervoermiddel.  

U kunt in Nederland, Belgie en Duitsland o.a. bij de volgende vliegmaatschappijen terecht : 

 Transavia    vlucht Amsterdam-Alicante

 De Nederlandse vliegmaatschappij vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven naar Alicante, en vanaf Schiphol airport naar Valencia. Gewoonlijk is de bestemming Valencia iets voordeliger vanwege lagere luchthaventarieven.   

 Vueling     

 De voordelige Spaanse chartermaatschappij welke vanuit Amsterdam en Brussel op Alicante en Valencia vliegt. Prima service, maar voor lange mensen is de beenruimte wat beperkt. Er bestaat de mogelijkheid een extra ruime zitplaats te reserveren.

 Ryanair    

 Deze prijsvechter vliegt vanaf Eindhoven, Maastricht, Dusseldorf en Brussel naar Alicante. Tevens vanaf Dusseldorf en Brussel naar Valencia. 

Let op ! Strenge eisen handbagage waarop goed gecontroleerd wordt. Bij geen acceptatie moet u rekenen op extra kosten. 

 TUI fly    

 Voordelige Belgische chartermaatschappij vliegt vanaf Brussel, Luik en Oostende naar Alicante.  

 Airberlin.com   

 Vliegt vanaf Amsterdam naar Valencia of Alicante, van oorsprong oostenrijks/zwiterse vliegmaatschappij. 

Er is dus nogal wat keus en het loont absoluut de moeite om de maatschappijen te vergelijken want er zijn regelmatig aanbiedingen met goedkope vliegtickets naar Spanje. Je kunt daarvoor terecht op verschillende sites, zoals bijvoorbeeld tix.nl die de verschillende aangeboden vliegtickets vergelijken. 

Meer informatie over vliegen naar Moraira     >>

Auto huren

Er zijn verschillende manieren om vanaf de vliegvelden naar Moraira te reizen. Het meest gebruikelijke is het huren van een auto voor de duur van uw vakantie, af te halen op het vliegveld. Dat verloopt gewoonlijk vlot en probleemloos, mits u de papieren bij u heeft!  

Vanaf airport Alicante moet u rekenen op iets minder dan een uur rijden en vanaf luchthaven Valencia ongeveer 1 uur en 20 minuten en Murcia 1 uur en 50 minuten.

Meer informatie over autohuur     >>

Taxi 

U kunt telefonisch (engels gesproken) en rechtstreeks een taxi reserveren : 

Moraira taxi

Stipt en betrouwbaar taxibedrijf gevestigd in Moraira.    

  Reserveren

: +34 679 342 170

  Taxi direct

: +34 660 134 176

 

Taxi Alicante

Voordelig taxibedrijf gevestigd in Alicante met vaste tarieven. 

  Reserveren

: +34 696 132 505

  

: +34 965 875 569

 

Met de auto naar Spanje

Goede optie voor mensen die langer verblijven. U bespaart dan de kosten van autohuur, bepaalt zelf het tempo en u kunt een hoop bagage meenemen. Voorts, kunt van de reis ook uw vakantie maken door interessante plaatsen onderweg aan te doen want in Spanje is er veel te zien. In Spanje is voor kinderen onder de 3 jaar of kleiner dan 1,50 meter een kinderzitje verplicht.

Let op ! Aanwezigheid van een lichtgevend hesje, te dragen bij ongevallen / pech op de weg is verplicht. U riskeert een pittige boete wanneer dit niet aanwezig is.    

Utrecht - Moraira, kortste weg 1973 km, vrijwel uitsluitend snelweg, circa 19 uur rijden + pauze. 

Routebeschrijving:

 Utrecht - Moraira

Meer informatie over met de auto naar Moraira     >>

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel