Vlaggen op de stranden

Spanje staat nog steeds aan de top als het gaat om populaire Europese vakantiebestemmingen, vooral vanwege de prachtige stranden die toeristen van over de hele wereld aantrekken om te ontspannen in de zon tijdens de zomervakantie.

Toegekend door de European Environmental Foundation (EEF), vindt je een blauwe vlag in de meeste stranden en jachthavens in Spanje, met milde temperaturen, warme wateren, prachtige palmbossen, strandbars en vooral Spaanse tapas en paella.

Blauwe vlagblue flag award

De blauwe vlag staat voor kwaliteit, veiligheid, milieueducatie en -informatie, het leveren van diensten en algemene criteria voor milieubeheer.

Het is een certificering die in het bezit is van en gegeven wordt door de European Environmental Foundation aan de beste stranden volgens de hierboven vermelde factoren en wordt beschouwd als een prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt.

Nogmaals, Spanje staat nog steeds bovenaan de lijst en staat nu bijna 30 jaar op de top 1-positie. Dus, als je een van de beste stranden ter wereld wilt bezoeken, pak je zwempak en kom naar Spanje! U kunt kiezen uit meer dan 500 stranden en 100 jachthavenresorts met kristalhelder water, baaien, kliffen, brede zandstranden, allemaal badend in stralende zonneschijn.

Water conditie

Als u eenmaal op het strand bent, ziet u waarschijnlijk een gekleurde vlag, meestal een groene, maar soms een gele of rode. Waar staat dit voor?

Groene vlag

De groene vlag is de meest voorkomende op alle Spaanse stranden en het staat natuurlijk voor veilige green flag allowed to swimomstandigheden, wat betekent dat zwemmen is toegestaan ​​en u kunt een mooie duik nemen in onze kalme wateren onder de Spaanse zon.

Gele vlag

De gele vlag betekent meestal dat er een soort gevaar is, zoals ruwe zee, vervuiling, kwallen, enz. Als yellow flag dangerhet vanwege kwallen is, zie je misschien ook een specifieke witte vlag met kwallen op de vlag.

Dit betekent niet dat zwemmen verboden is, maar er zijn beperkingen en je moet voorzichtig zijn. Als je besluit om het water in te gaan, moet je ervoor zorgen dat je altijd de bodem kunt aanraken en altijd je hoofd boven water kunt houden.

Rode vlag

Als je een rode vlag ziet, denk er dan niet aan om het water in te gaan, het is volledig verboden. De red flag prohibited to swimrode vlag wordt gebruikt wanneer het leven van mensen in gevaar wordt gebracht als ze het water in gaan. Laten we gewoon zeggen dat als er een rode vlag is en u besluit om het water in te gaan, u misschien nooit meer levend terug zult komen.

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel