Sonos muzieksysteem

Wij hebben gekozen in ons appartement voor het Sonos muzieksysteem omdat hierbij alle gasten hun eigen muziek kunnen afspelen via hun smartphone, laptop of tablet. Het is tevens mogelijk om digitale radiozenders van over de hele wereld te beluisteren. Met andere woorden het ideale systeem voor iedereen. Tevens is het mogelijk indien u geen muziek op uw mobiele aparaten heeft met bijvoorbeeld uw Spottify account muziek te streamen naar de speakers. Wij hebben gekozen voor een Sonos Play 3 in de woonkamer en een Play 1 in de slaapkamer. Dit zorgt niet alleen voor een optimaal geluid in deze kamers, maar wanneer u op het balkon zit en de deuren open heeft staan krijgt u het geluid optimaal tot u. Wij hebben ook een Spotify account gekoppeld aan het Sonos systeem op onze iPad die aan de muur hangt, dus heeft u geen eigen account of geen muziek op uw mobiele apparaten staan, kunt u toch alle muziek afspelen die u maar wenst.

Wat is Sonos?

Sonos is een intelligent systeem van draadloze HiFi-speakers en audio-componenten. Sonos brengt al je muziek samen in één app die je vanaf elk apparaat bedient.

kijk hier voor de video:

Hoe gebruikt u Sonos vanaf uw eigen mobiele device ?

Sonos werkt op uw mobiele apparaten alleen als u aangesloten bent op hetzelfde wifi netwerk. Selecteer dus voor u begint eerst ons gastnetwerk en log in met het wachtwoord wat u van ons gekregen heeft bij uw sleutels. 

installeer de gratis Sonos app op uw smartphone of tablet

sonos app

open de app als deze is gedownload

sonos app installeren

klik nu op "Sonos installeren"

klik nu op "aansluiten op bestaand systeem"

klik nu op "volgende"

u kunt aan de slag, en uw muziek vanaf uw mobiele device draadloos streamen

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel