WiFi / internet

 

Wij beschikken in het appartement over draadloos internet. De verbinding met het internet komt tot stand door een aparte eigen ontvanger op het dak van het appartement. Op zich is de verbinding redelijk tot goed, echter zal het waarschijnlijk niet de snelheid en kwaliteit zijn die u wellicht thuis gewent bent. Het ophalen van mail en het gebruik van social media gaat prima, maar grote bestanden streamen e.d. zal niet tot de mogelijkheden behoren.

Het gebruik van het WiFi netwerk in het appartement is gratis. U ontvangt de gebruikersnaam en wachtwoord bij uw sleutels.

WiFi op het strand

Op het strand bij het centrum van Moraira, is het WiFi netwerk van de gemeente Teulada/Moraira tot 2 uur gratis te gebruiken. Ook het netwerk van de strandtent aldaar heeft een wifi netwerk wat 2 uur gratis te gebruiken is.

Uiteraard hebben de meeste horecagelegenheden ook een eigen gast-wifi netwerk. Het is handig deze inlogcode te vragen bij de horecagelegenheden. Immers, wanneer u dit wachtwoord eenmaal heeft ingevoerd zal uw telefoon bij ieder bezoek zich automatisch aanmelden bij dit netwerk en zo de kosten van uw mobiele data uitsparen. Dit is echter wel afhankelijk van uw instellingen in uw telefoon.

© 2010 - 2021 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel