Tennis in Moraira

 

Het klimaat van Moraira is een van de beste van Europa, en tennis wordt het hele jaar door gespeeld, echter meestal vroeg in de ochtend en later op de avond gedurende de zomerperiode.

Met het milde klimaat het hele jaar door, Moraira ligt tussen Alicante en Valencia aan de oost-kust van Spanje, is het een stadje van grote schoonheid met magische landschappen en een oase van rust en vrede. De natuur is hier zeer genereus geweest en het zal dan ook moeilijk zijn een plaats te vinden die dezelfde schoonheid herbergt. De zee is helder blauw, schoon, ontluisterend en geniet de geweldige bescherming van Mount Montgó, het juweel van de Costa Blanca. De rustige omgeving en schitterende klimaat zorgt ervoor dat dit de perfecte omgeving is om tennis te leren en er van te genieten.

Moraira Tennis bied tennis activiteiten voor spelers van alle leeftijden en alle speelsterkten, van totale beginner tot internationaal niveau. Of je nu een ervaren speler bent die andere spelers wilt ontmoeten om mee te dubbelen in een relaxte omgeving of een ambitieze toernooispeler die de uitdaging zoekt om zijn spel naar een hoger niveau te tillen, Moraira Tennis kunt u daarbij helpen.

tennis in Moraira

 

Solpark is een kleine tennis club toegankelijk voor iedereen net buiten Moraira op een van de mooiste plekken aan de Costa Blanca in oost Spanje. De leden zijn van jong tot oud en zij genieten van tennis in een relaxte en sociale omgeving. De club heeft 7 kunstgras banen en verlichting om ook 's avonds te kunnen spelen. Er worden verschillende activiteiten aangeboden zowel individueel als voor groepen...competatieve wedstrijden, clubkampioenschappen en "round robins" waar leden gewoon naartoe kunnen komen en aan een wedstrijd mee kunnen doen.

Het sociale aspect van tennis is goed vertegenwoordigd op Solpark Tennis Club, en er worden het hele jaar door verschillende evenmenten en toernooien georganiseerd. Ze zijn voornamelijk gericht op families en kinderen, zo zijn er verschillende activiteiten speciaal voor kinderen.

Tevens is er een professionele bespannings-service aanwezig zodat u op uw vakantie adres gewoon kan blijven tennissen. Op het park bevindt zich ook een restaurant en minigolfbaan.

Als u een tennisliefhebber bent, zou u padel ook eens moeten proberen. Dit is een kruising tussen tennis en squash. Ook hiervoor zijn voldoende mogelijkheden in Moraira.

Voor meer informatie over padel in Moraira   >>

 

Solpark Tennis Club

Calle Lérida, 2 

03724 Teulada, Alicante

telefoon: +34 965 74 09 47

website: Solpark Tennis Club

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel