Navigatie

Borg

De borg bedraagt € 100,- per week (€ 50,- per week bij maandhuur)

De borg betaalt u voor eventuele schade of vermissing van goederen en het niet correct achterlaten van het appartement. Het electra verbruik en de schoonmaak van het bed-, bad-, en keukenlinnen wordt tevens achteraf met de borg verrekend.

linnengoed

De kosten voor de schoonmaak van het linnengoed is uiteraard alleen van toepassing op het linnen wat u vuil achterlaat. Hetgeen u zelf in onze wasmachine wast en schoon achterlaat wordt niet in rekening gebracht.

Kosten van de schoonmaak van het linnen:

keukenhand- en theedoek1,50
handoek2,50
badhandoek2,50
bedlinnen per persoon6,00

Indien de sleutelbeheerder of andere werklieden buiten onze verantwoordelijkheid in actie moeten komen, zijn hier ook kosten aan verbonden. De kosten hiervoor zullen ook met de borg verrekend worden.

electra

De kosten van electra die u verbruikt tijdens uw verblijf zullen ook met de borg achteraf verrekend worden met een minimum van € 20,- per week.

terug storten van de borg

Zodra de sleutels weer in ons bezit zijn en de goedkeuring van onze werkster er is dat alles goed achtergelaten is, zal de borg worden teruggestort op het rekeningnummer waar de betaling mee gedaan is. Indien u dit op een ander rekeningnummer wenst te ontvangen, kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Indien de schade of vermissing niet door de borg kan worden gedekt, wordt het restant bedrag op u verhaald. 

 

© 2010 - 2019 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel