Borg

De borg bedraagt € 150,- per boeking en dient direct bij aankomst bij onze vertegenwoordigster contant betaald te worden. Het betreft een bedrag voor de gehele boeking, dus als u meerdere weken boekt blijft de borg € 150,- echter bij boeking van meer dan 4 weken kan er een hoger borg verlangt worden.

De borg betaalt u voor eventuele schade of vermissing van goederen en het niet correct achterlaten van het appartement. Het appartement dient bezemschoon, zonder afval of afwas achter gelaten te worden. Het wasgoed kunt u op een hoop in de kamer laten liggen. 

Indien de schade of vermissing niet door de borg kan worden gedekt, wordt het restant bedrag op u verhaald. 

electra

De kosten van electra die u verbruikt tijdens uw verblijf zal achteraf betaald moeten worden bij de uitcheck (contant) aan onze vertegenwoordigster met een minimum van € 20,- per week. Dit kan verrekend worden met de reeds betaalde borg.

De energiemeter kunt u vinden in de meterkast naast de voordeur. Het is een cumulatieve teller, dit betekend dat de teller niet iedere keer op nul staat als u komt, maar doortelt. Advies: maak een foto van de stand als u binnenkomt en wanneer u weer vertrekt. Als u de standen van elkaar aftrekt krijgt u de verbruikte aantal Kwh. Als u dit aantal vermenigvuldigd met de prijs van een kwh (€ 0,30) dan heeft u het bedrag dat u moet betalen.

Een normaal verbruik zonder airco/verwarming is zo'n 10 Kwh per dag. De kosten van 1 Kwh zijn € 0,30

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel