Navigatie

Sleuteloverdracht

 

U ontvangt na de boeking in de bevestigings mail de naam en mobiele nummer van onze Nederlands sprekende vertegenwoordigster ter plaatse om daar mee af te spreken.

overdracht ter plaatse

De sleutels van het appartement zullen u persoonlijk worden overhandigd door een vertegenwoordigster van ons ter plaatse. Onze vertegenwoordigster zal u dan voor het appartement ontmoeten op de door u aangegeven tijd. U kunt haar het beste bellen of WhatsApp-en op de dag van vertrek om de verwachte aankomst tijd door te geven. Zij kan dan een beetje rekening houden met uw komst. Vervolgens het beste is om haar nog een bericht te sturen wannuur u in de huurauto zit op weg naar Moraira. Het kan wel eens druk zijn bij de balie van de autoverhuurder waardoor u later aankomt dan gedacht. Vanaf Alicante is het over de tolweg (A7) ongeveer een uur en binnendoor via de N332 anderhalf uur. Vanaf Valecia is het over de tolweg (A7) ongeveer anderhalf uur en binnendoor over de N332 zeker twee uur rijden. 

De routebeschrijving kunt u in de bevestigingsmail vinden of wat uitgebreider op deze website bij 

Routebeschrijving

U ontvangt na de boeking van ons het mobiele nummer van onze Nederlands sprekende vertegenwoordigster ter plaatse om daar mee af te spreken.

© 2010 - 2019 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel