Aankomst en vertrek

 

In de bevestigingsmail vind u de naam en het telefoonnummer van onze vertegenwoordiging ter plaatse en een summiere routebeschrijving. Een wat uitgebreidere kunt u hier vinden. Laat onze vertegenwoordiging ter plaatse tijdig uw verwachte aankomsttijd weten zodat zij daar rekening mee kan houden, laat hen bijvoorbeeld op de dag van vertrek de verwachte aankomst tijd al weten. Neem dan nogmaals contact met hen op wanneer u in de auto of bus zit op weg naar Moraira. Indien u met een huurauto reist kan het druk bij de balie zijn waardoor u wat vertraging oploopt. Het adres van het appartementencomplex kunt u ook in de bevestigingsmail vinden. Dit is ook het adres waar u onze vertegenwoordiging zult treffen. Zij lopen met u mee naar het appartent en laat u de werking van alles zien, waar u het zwembad kunt vinden en waar u het vuil kunt weggooien. Vergeet niet bij aankomst met hen de meterstand van de energie op te nemen. De energiemeter bevindt zich in de meterkast naast de voordeur. 

Huurweek

De huurweek loopt van zaterdag tot en met zaterdag. U kunt op zaterdag na 16:00 uur in het appartement en u dient bij vertrek het appartement uiterlijk om 10:00 uur te verlaten. Als u eerder op de dag aankomt of uw vliegtuig vertrekt wat later...neem het er dan lekker van op de vele gezellige terrasjes! Uw bagage kunt u dan bijvoorbeeld tijdelijk kwijt in de parkeergarage. 

Onze werkster heeft echt de tijd volledig nodig om het appartement schoon te maken voor de volgende gasten, daarom vragen wij u de tijden te respecteren.

U ontvangt na de boeking in de bevestigings mail de naam en mobiele nummer van onze Engels, Spaans en Nederlands sprekende vertegenwoordiging ter plaatse om daar mee af te spreken.

 

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel