Overwinteren Moraira

 

Mensen die willen overwinteren kunnen daarvoor uitstekend in Moraira terecht. Het aangename klimaat van Moraira zorgt ervoor dat het in de wintermaanden op veel dagen lekker weer is met lenteachtige temperaturen die op veel dagen tussen de vijftien en twintig graden liggen overdag. In combinatie met vrij weinig neerslagdagen en vrij veel zon maakt het heerlijk vertoeven in Moraira gedurende de bij ons koude en grijze wintermaanden. Het nabijgelegen Benidorm staat bekend als overwinterstad, sommigen noemen Benidorm weleens het bejaardenhuis van Spanje omdat er zoveel senioren te vinden zijn in de winter.
In Benidorm bestaan de accommodaties vooral uit appartementen in hoogbouwcomplexen, in Moraira kun je juist heerlijk overwinteren in een villa die van alle gemakken voorzien is. Ook bieden deze villa's veel meer privacy dan een appartement.

Wie in Moraira wil overwinteren en een beetje zijn best doet kan een villa huren die niet veel meer kost dan wat je in Nederland voor een doorsnee huurwoning betaalt. Zeker als je voor een langere periode (enkele maanden) reserveert, dan valt er best wel wat te onderhandelen over de prijs. Let er op dat de tijdelijke woning in Spanje wel voorzien is van verwarming, want hoewel het een stuk aangenamer weer is dan in Nederland of België, zal het niet warm genoeg zijn om het de hele winter zonder kachel te kunnen doen.

Omdat Moraira niet vlak is en er tussen de woningen, het centrum en de supermarkten vrijwel altijd hoogteverschillen overbrugd dienen te worden, is het van belang dat je een auto ter beschikking hebt of anders zeer dicht bij de belangrijke voorzieningen woont. Wie slecht ter been is zal veel afstanden niet te voet kunnen overbruggen.

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel