Appartement Moraira

 

Zoekt u een appartement Moraira of een Moraira appartement? Als u zoekt naar een appartement in Moraira om te huren voor uw volgende vakantie met familie of vrienden dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Wij bieden ons appartement in het centrum van Moraira aan. Wij verhuren ons appartement direct aan u zonder tussenpersoon waardoor u een zeer schappelijke prijs betaald voor veel luxe, directe communicatie en betrouwbaarheid. Wij komen zelf al jaren in Moraira en hebben in 2015 de knoop doorgehakt en zelf een appartement gekocht. Na eerst een villa gehuurd te hebben en daarna verschillende appartementen in het centrum, bleek dat de plaats Moraira het helemaal was voor ons maar de accomodatie liet iedere keer te wensen over. De villa's zijn veelal gelegen buiten het centrum en u bent voor een boodschap of de boutiques en het strand altijd aangewezen op een auto. Wij voelden ons wat opgesloten op de berg in de villa en wilden meer vrijheid. De appartementen in het centrum die wij daarna gehuurd hebben bevinden zich allemaal boven horecagelegenheden. Omdat het natuurlijk mooi weer is in Moraira, zit iedereen op het terras tot 's nachts. Wij hebben daar wel de nodige overlast van ondervonden en daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je op vakantie bent.

appartement_Moraira

Wij hebben een appartement gevonden midden in het centrum waar geen horeca onder gevestigd is. Wij komen er zelf ook geregeld, en het is echt ideaal! Parkeer de auto in de ondergrondse parkeergarage, met de lift naar de eerste verdieping en je hebt de auto de hele vakantie niet meer nodig. Alles is op loopafstand, het strand 200 meter, de winkels 100 meter, de jachthaven 200  meter en de supermarkt bevindt zich zelfs gelijk naast het complex.

Moraira

Deze kleine authentieke Spaanse badplaats met een 8 km lange kustlijn geeft u een unieke gelegenheid om van de verschillende stranden te genieten. Alle stranden zijn beloond met een Blauwe Vlag door de Europeese Unie, voor de schone stranden en het heldere schone zeewater, en zijn slechts een maar minuten lopen van uw appartement.

 

De Teulada-Moraira regio biedt alle typen van vermaak voor jong en oud, van een bezoek aan de schitterende stranden en wandeltochten door het prachtige landschap tot aan go-karting voor de speed-devils. Voor degene die de historische en culturele kant van Moraira willen ontdekken, ben je aan het goede adres. Er is namelijk een lokale wet die hoge en kolossale gebouwen verbied en daardoor is veel van de oude architectuur bewaard gebleven en is Moraira met recht authentiek te noemen.  

Meer informatie over Moraira    >>

Appartement

Als u besluit om ons appartement "Calamora" in Moraira te bezoeken, kunt u genieten van ons air-conditioned apartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een balkon voor totaal 4 personen. Bent u met meerdere gezinnen? Wij hebben nauw contact met andere aanbieders in het appartement en kunnen meerdere appartementen voor u verzorgen op de eerste verdieping. De appartementen hebben allen een tweepersoons bed in de ene slaapkamer en een stapelbed in de andere. Wij verzorgen in het appartement het linnengoed gratis, u hoeft aleen de schoonmaak ervan te betalen. De keuken is volledig ingericht met o.a. vaatwasser, magnetron, keramische kookplaat, oven, koelkast, vriezer, wasmachine, koffiezetapparaat en broodrooster. 

Meer informatie over het appartement    >>

Calamora

Het Calamora complex is gedeeltelijk in handen van een Spaanse verhuurorganisatie, welke door een dreigend faillisement de helft van de appartementen heeft moeten verkopen in 2015. In het verleden hebben zij het complex geen goede naam gegeven, bij de private verhuurders daarintegen bent u waarschijlijk in betere handen. Het complex is uitgerust met een eigen afgesloten tuin en zwembad. Het zwembad heeft een apart ondiep gedeelte voor jonge kinderen. Voor de bezoekers die met een auto komen... Onder het complex bevindt zich een ruime garage vanwaar u met de lift direct naar uw appartement kunt, dus geen gesjouw met uw bagage of boodschappen.

Meer infortmatie over Calamora    >>

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel