Appartement verhuur Moraira

 

Appartement verhuur Moraira? Bent u op zoek naar een goed en luxe appartement voor een betaalbare prijs voor uw volgende vakantie? Wilt u een appartement Moraira huren?

Hier bent u voor een Moraira appartement huren aan het juiste adres. Als u tenminste 320 dagen per jaar zon wilt hebben, slechts 200 meter van een zandstrand en midden in het centrum van een luxe badplaats, die zijn authenticiteit van een vissersplaatsje heeft behouden, wilt zitten.

De plaats

Moraira is een traditioneel vissersdorp aan de Costa Blanca dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot een populaire vakantiebestemming aan de Spaanse kust.

Veel badplaatsen in Spanje zijn ontdaan van hun schoonheid door bouw van grote appartementencomplexen en hotels voor een optimale verhuur. Moraira daarintegen heeft ervoor gekozen om vooral de oorspronkelijke sfeer zoveel mogelijk te bewaren. Het centrum van Moraira is gesitueerd rondom het historische kasteel "El Castillo" en de mondaine jachthaven waar ook de vissersbootjes nog dagelijks de verse vis aan wal komen brengen. 

Appartement_verhuur

Met ongeveer 75 restaurantjes, barretjes en terrasjes is Moraira verre van saai en door de mix van autochtone Spanjaarden in het centrum is het ook buiten het seizoen gezellig druk. Door het aangename klimaat in Moraira is het echt een bestemming voor het hele jaar. In de winter zijn er dan ook heel wat overwinteraars te vinden. Appartement verhuur is echter vrij schaars omdat de appartementen zich uitsluitend in het centrum bevinden en voornamelijk bevolkt worden door de Spanjaarden. 

Meer informatie over Moraira    >>

Het appartement Moraira huren

Appartement huren Moraira? Calamora appartement verhuur bied u een prachtig luxe appartement aan in een nieuw kleinschalig appartementecomplex (Calamora) van 4 verdiepingen in het centrum van Moraira. Het appartement is zeer luxe uitgevoerd, net als het hele complex. De verhuur van het appartement vindt plaats zonder tussenpersonen, dus een direct contact met ons als eigenaar.

Meer informatie over ons    >>

Het appartement heeft: 2 slaapkamers, 2 badkamers, balkon, zwembad, wifi (gratis), airco/verwarming, NL tv-zenders, parkeergarage, een lift en bevindt zich op de eerste verdieping.

De appartement verhuur vindt plaats op basis van een zaterdag tot zaterdag bezetting. Bij aankomst kunt u vanaf 15:00 uur in het appartement en bij vertrek dient u het appartement om 11 uur te verlaten om onze schoonmaakster de gelegenheid te geven het weer schoon op te leveren voor verhuur aan de volgende gasten.

Appartement verhuur voor minder dan een week is niet mogelijk. Voor overwinteraars echter is een speciaal tarief bespreekbaar. Tevens is verhuur van meerdere appartementen ook mogelijk door een samenwerking met een andere aanbieder in het complex. De appartementen bevinden zich allemaal op de eerste verdieping waardoor u wel uw privacy heeft, maar ook de gezelligheid van het onder elkaar zijn.

Meer informatie over Moraira appartement huren bij het appartement    >>

© 2010 - 2024 CALAMORA appartementen verhuur | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel